Min Gibson Blues King har holdt ferie i alt for lang tid, derfor har jeg haft den til salg et stykke tid.
For knap to år siden sad jeg med den i sofaen og opdagede til min skræk en revne i siden. Puha – hvad gør man lige? Jo, man ringer til Victor Smith fra Flatbush, for er der een, der kan lave den, er det ham.
Og ganske rigtigt, det klarede Victor på fineste vis. Min Blues King spiller nu igen, dog har den haft svært ved at udkonkurrere mine Martin guitarer, så…. derfor….
Flere interesserede har vist sig, også seriøse, en enkelt endda MEGET seriøs. Men synd for ham, blev han temmelig nervøs i forhold til revnen, der havde været (den er der jo ikke mere, Victor har lavet den:-). Jeg har studeret og fotograferet og sendt billeder af den udbedrede skade. JO jo, vist er den synlig, men spil-barheden fungerer perfekt, ja næsten bedre end før, og så er den faktisk pludselig blevet temmelig interessant for mig igen og overvejer at droppe salget.
Og det er ikke et enten Martin eller Gibson, det er et både og.